Werken bij de marechaussee: mijn ervaring

 

Werken bij de marechaussee: het lag bij mij niet voor de hand. Tot mijn 23e werkte ik bij een kantoor, elke dag ging ik in pak op pad en zat ik de hele dag achter een computer. Mijn grote hobby hiernaast was de sport. iedere avond ging ik wielrennen, hardlopen of naar de sportschool. Toen ik mijn vader op een dag vertelde dat ik niet tevreden was over mijn werk kwam hij direct met een idee: ga werken bij de marechaussee. Ik wuifde zijn idee weg: dat is toch niets voor mij vertelde ik hem. Maar in de maanden daarna begon ik steeds meer te beseffen dat het wel iets voor mij was. Op een dag heb ik ontslag genomen en heb ik me aangemeld bij het leger. Met als resultaat? Het begin was ontzettend zwaar en er wordt veel van je gevergd maar ik ben nu fitter en gelukkiger dan ooit. Ik hoop nog lang een carrière bij de marechaussee te mogen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *