Werken bij de Marine

 

Veel jonge mensen dromen ervan om te werken bij de marine. En waarom zouden ze dit ook niet doen? Werken bij de marine wordt erg gerespecteerd, het is een bijzondere baan. Het is werk waarbij je aan veel verschillende uitersten blootgesteld kan worden. Zo kan je als technicus mee gaan op een schip, of na een aantal jaar als kapitein aan het roer staan.

Het is belangrijk dat je over een aantal karaktereigenschappen bezit als je bij de marine wilt werken. Doorzettingsvermogen. Doorzettingsvermogen is het allerbelangrijkst, zonder doorzettingsvermogen kom je er niet in de marine. Je ondergaat een training waarbij de helft van de deelnemers stopt omdat het te zwaar, dus als je weet dat je bij de marine wilt, bereid je dan mentaal en fysiek voor. Snel en slim kunnen handelen.

Het is belangrijk dat je ook onder druk grote beslissingen kunt maken, zo moet je misschien wel een bom kunnen ontmantelen, of kiezen hoe je je crew inlicht over een verdacht schip. Wat ook heel belangrijk is, is zelfverzekerdheid, want je kan er zeker van zijn dat je de grond in getrapt gaat worden. Het mooie aan de marine is dat je uiteindelijk weer uit de grond zult komen, tien keer sterker en beter dan je eerst was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *